OSVOJI ENO LETO
BREZPLAČNEGA GORIVA MOL EVO!

V mesecu decembru 2020 in v januarju 2021 lahko sodeluješ v veliki MOL nagradni igri, kjer lahko poleg ostalih nagrad osvojiš eno leto brezplačnega goriva MOL EVO. Vse, kar moraš narediti je, da natočiš minimalno vsaj 20 litrov goriva.

PREIZKUSITE UČINEK
MOL EVOTECH FORMULE

V Skupini MOL se nikoli ne ustavimo, saj z desetletji izkušenj nenehno izboljšujemo naša MOL EVO goriva in premagujemo današnje ter prihodnje izzive. Naša znamka goriva ta pristop odraža v svojem imenu EVO, ki pomeni EVOLUCIJO.

Vsa goriva MOL EVO vsebujejo inteligentno MOL EVOTECH formulo. Slednja predstavlja naziv za dodane molekule v gorivu in je kot taka sposobna zaznati prah in obloge, ki se nabirajo v motorjih avtomobila. MOL EVOTECH formula aktivno čisti motor vašega vozila in ga zaščiti pred morebitno korozijo. Zahvaljujoč MOL EVOTECH formuli so vaši motorji čisti, življenjska doba motorjev podaljšana, delovanje motorja pa optimalno.

Goriva MOL EVO PLUS vključujejo še več MOL EVOTECH formule, kar ima še boljše učinke na motorje. Naša EVO Plus premium goriva se lahko vedno uporabljajo za kateri koli tip avtomobila. Izberite EVO 100 Plus in EVO Diesel Plus goriva, če želite še boljše za vaš avto!

Odličen učinek čiščenja in ohranjanja čistosti motorja

Optimalna poraba goriva

Zaščita pred korozijo

Podaljšanje življenjske dobe in zmogljivosti motorja

Gorivo EVO 100 Plus vsebuje 44 % več MOL EVOTECH FORMULE v primerjavi z gorivom EVO 95

EVO Diesel Plus pa vsebuje 25 % več MOL EVOTECH FORMULE v primerjavi z gorivom EVO Diesel

Gorivo MOL EVO DIESEL PLUS lahko natočite na 23 bencinskih servisih MOL po vsej Sloveniji.

NATOČI VSAJ 20L
GORIVA MOL EVO
IN OSVOJI 1 LETO GORIVA BREZPLAČNO!

V mesecu decembru 2020 in v januarju 2021 lahko sodeluješ v veliki MOL nagradni igri, kjer lahko poleg ostalih bogatih nagrad osvojiš tudi 1 leto goriva MOL EVO. Vse, kar moraš narediti je, da natočiš minimalno vsaj 20 litrov goriva na bencinskih servisih MOL po vsej Sloveniji, shraniš račun, izpolniš spodnji obrazec in že si v velikem nagradnem žrebanju.

Sodeluj v nagradni igri

Nagradna igra je zaključena. Sodelovanje ni več možno.

PRAVILNIK SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI »Podarjamo 1 leto goriva MOL EVO«